top of page

A la teva mida i per a la teva vida


A la meva consulta de Feng Shui analitzaré els teus espais de casa o a la feina i esbrinaré quins són els punts d’energia estancada i bloquejada per tal deixar que l’energia flueixi. Amb aquesta correcció sorgiran els canvis que busques i desitges.
També puc treballar aspectes personals o laborals concrets que t’interessin millorar mitjançant l’anàlisis de l'espai. Reorganitzaré el teu entorn perquè et benefici a la teva mida i en la teva vida.

Per on comencem?


Contacta amb mi com vulguis; telèfon, whatsApp o e-mail i explica’m les teves inquietuds  per millorar, ja sigui en l’àmbit de construcció de habitatge o local com aspectes més personals.
Per a fer una consulta de Feng Shui, necessitaré:
-Planells a escala de casa teva o local del negoci.
-Adreça i ubicació exacta de l’inmoble
-Data de construcció 
-Breu descripció de l’espai a millorar
-Data de naixement de les persones que  hi viuen o treballen  
Amb aquestes dades decidirem si fem el treball “in situ” presencial si et troves a la província de Barcelona, o be, a distància “on line” si estàs en un altre provincia.

CONSULTORÍA FENG SHUI PER LA TEVA LLAR PRESENCIAL


Puc visitarte a casa teva al llarg del procés de treball, des de el principi fins al final

1. Primera part.
En la primera presa de contacte amb tú i el teu espai em podràs exposar les teves necessitats i/o preocupacions. Prendré notes i faré fotografíes que em serviran, juntament amb els planells de casa teva, per fer una medició de la càrrega emocional i trobaré les geopaties de l’espai mitjançant la radioestèsia. Si fos necessari, podem medir l’energía electromagnètica amb els aparells específics.

2. Segona part.
En un parell de setmanes tornaré a la teva llar amb un informe i el diagnòstic junt amb les solucions per curar el teu espai.
-Comentarem les actuacions concretes per cada espai mitjançant unes pautes també a nivell general. En aquesta etapa, parlarem i t’ajudaré en els possibles dubtes que tinguis.


 3. Tercer part.
Tres mesos més tard faré una darrera visita perquè m’expliquis quins canvis has notat després d’aplicar les cures aconsellades.

gray-fabric-padded-sofa-and-glass-top-co

CONSULTORÍA FENG SHUI PER EL TEU NEGOCI EMPRESA PRESENCIAL

 -Una consulta de Feng Shui en un negoci és diferent  d’una llar. Aqui tinc més en compte la prosperitat i la economía com a eix central i objectiu del projecte.

- Ubico al director i empleats perquè estiguin en el millor lloc i en un ambient agradable de màxim rendiment.

-També reviso la imatge corporativa segons els criteris del Feng Shui.

-Prioritzo que l’empresa sigui més creativa i que les idees flueixin  millor.

-No descuido la salut de l’edifici i dels usuaris habitants. Una de les meves prioritats.

2017-03-26 17.12.38.jpg

1. Primera part.
En la primera presa de contacte amb tú i el teu espai em podràs exposar les teves necessitats i/o preocupacions. Prendré notes i faré fotografíes que em serviran, juntament amb els planells del local comercial, per fer una medició de la càrrega emocional i trobaré les geopaties de l’espai mitjançant la radioestèsia. Si fos necessari, podem medir l’energía electromagnètica amb els aparells específics.

 2. Segona part.
En un parell de setmanes tornaré a la teva empresa amb un informe i el diagnòstic junt amb les solucions per curar el teu espai.
-Comentarem les actuacions concretes per cada espai mitjançant unes pautes també a nivell general. En aquesta etapa, parlarem i t’ajudaré en els possibles dubtes que tinguis.


 3. Tercera part.
Tres mesos més tard faré una darrera visita perquè m’expliquis quins canvis has notat després d’aplicar les cures aconsellades.

 

CONSULTORÍA A DISTÀNCIA “ON LINE”


Podem fer la consultoria des de el treball a distància. 
Encara que no ens veiem en persona, puc realitzar  el teu estudi de Feng Shui, i te’l puc fer arribar imprès al teu domicili amb tota la bona energia.
El seguiment posterior serà al cap de tres mesos. Mentrestant, si tens dubtes a l’hora d’executar les cures i mètodes que hagis d’aplicar al teu espai ens podem comunicar i parlar per telèfon o zoom, i revisar o aclarir qualsevol dubte final.

meritxell_edited_edited_edited_edited.jp

CONSULTORIA MINI TAI CHI


Un mini tai chi es aplicar el mapa de estrelles voladores de la casa al espai que tinguem que estudiar, passarem del macro al micro univers.
Pot passar que només precisis fer Feng Shui en una sola estança perque la vols reformar o millorar com la cuina, el bany, el saló-menjador, dormitoris, despatx… 
Puc fer-te un Mini Tai Chi : estudi concret del espai a millorar i que resoldrà i armonitzarà el lloc que necessitis  renovar i aconseguir els beneficis que necessites. 

També disponible amb l’opció presencial “in situ” o a distància “on line”, segons convingui.

yin yang.jpg
bottom of page