top of page
Elements Feng Shui.jpg

FENG-SHUI

Què és el Feng Shui? Vent i Aigua

És una barreja de ciencia i art mil.lenari que té el seu origen en l’observació de la natura i el cosmos dels antics taoistes. Els mestres del Feng Shui van recopilar al llarg dels anys un ampli coneixement del Qi (energia), saviesa que van aplicar per ordre dels emperadors en les seves construccions i entorns per millorar la seva prosperitat i vida.


Actualment el Feng Shui s’ha modernitzat, popularitzat i occidentalitzat. Un estudi de Feng Shui observa la relació energética i personal de les persones amb els espais que aquestes habiten amb l’objectiu de crear harmonia i equilibri.

Quin tipus de Feng Shui puc practicar?  Veig el que no es veu

Jo practico una variant del Feng Shui fruit del estudi i observació de dues escoles de la Forma i de la Brúixola.

 

De l'Escola de la Forma valoro els aspectes visibles i físics generals de tot l’entorn i de la casa. Amb L'Escola de la Brúixola, utilitzo la tècnica  més avançada i sofisticada de Xuan Kong Fei Xing, les Estrelles Voladores, que s’ocupa de  l’anàlisis matemàtic de l’espai-temps i la seva relació amb la construcció. Així, segons la data de naixament de la casa i  l’orientació cardinal i els graus que em proporciona la brúixola xinesa, Luo Pan, descobreixo el mapa d’estrelles de casa teva, i  sé l’energia del lloc i la millor manera de tractar-la. Les formes i les estrelles van juntes alhora de fer l’anàlisi i no es pot fer un diagnòstic obviant una de les parts.

També tinc en compte la teva data de naixament per veure  la relació de la casa o lloc de treball amb la teva persona, i tracto l'energia intensificant-la i conduint-la favorablement. Una  mateixa casa no será igual per a tu que per a una altra persona. 

2016-10-14 12.41.36.jpg

Com ho poso en practica? 

  • Activaré la bona energía Shen QI, disposant els elements que conformen els espais de la manera més correcta. Es així quan els mobles, els colors, els materials constructius, lluminaria i objectes decoratius es miren amb ulls Feng Shui acord als cinc elements (foc, terra, metall, aigua i fusta). 

  • Equilibraré el Yin i el Yang a cada ambient. Moltes vegades, amb poc puc fer molt i activo l’energia d’una manera increible, senyal de que tot està al seu lloc. 

L’utilització dels mètodes Feng Shui com la geobiologia, el buit, neteges energètiques, ordre, els cinc animals, número Kua i un llarg etcètera són la medicina que utilitzo per curar el teu espai. La meva funció és saber quin mètode és el millor i de quina manera i dosi és la adecuada per la teva casa i per a tu. 

Quan es recomanable recolzar-me en el  Feng Shui? 

  • Per entendre l'espai i pendre les millors decisions de distribució, decoració i personalització.

  • Si vols sentir-te orgullós de casa teva, que sigui oberta, acollidora i que la comoditat millori per tal de poder-la compartir amb la familía i amics.

Per a tots aquells que vulgueu millorar la vostra vida personal  i confiin en el Feng Shui i amb mi.

IMG_2119.JPG.jpg

Com saber si necessito Feng Shui?


El Feng Shui et pot ajudar a superar algun aspecte concret de la teva vida ja sigui personal, familiar o laboral, amb dolor o dificultats.

 

Et pot estar passant:
 

  • No dorms prou bé, i et lleves cansat i confús?

  • Últimament, tens un dolor físic que no acaba de marxar?

  • No tens ganes de tornar a casa i no saps perquè?

  • Ets sents agobiat, amb pors, sol, trist...? 

  • Vols assolir quelcom en concret, en els teus estudis, feina, relacions de parella, familiars o augmentar els teus viatges, salut, prosperitat?

Cadascú té diferents senyals i travessa situacions personals i laborals que fan que no estigui al seu millor moment energètic, emocional, mental o físic.

 

La idea es que amb el Feng Shui els avantatges augmentin en l’àmbit que necesites i les teves preocupacions i malestars s’alleugereixin o desapareguin del tot.

bottom of page