HOME STAGING

La primera impressió és la que compta

Als anys setanta, als Estats Units va sorgir el concepte de posada en escena dels espais, per tal de fer-los atractius i que la gent se n’enamorés. L’objectiu era poder vendre o llogar els immobles amb més facilitat sobre la resta, destacant per la seva composició general i seduïen als possibles compradors o llogaters.

Es tracta de treballar els espais de manera diferent que la decoració personal. El Home Staging, busca un estil ideal de revista, que agradi a tothom. Resaltar el millor de l’arquitectura, creant ambients neutres i despersonalitzats però, al mateix temps còmodes i acollidors.

 

Utilitzo colors clars poc estridents. Busco fixar les bones sensacions de la primera impressió de molta gent. D’aquesta manera el públic en general ho capta molt ràpid i opta per quedar-se amb l’immoble visitat.

El Home Staging s’utilitza per vendre o llogar cases, pisos o locals. Però també serveix com a tàctica per acondicionar i realçar una habitació o apartament annex a casa teva que t’interessi llogar. No és necessària una gran inversió. La idea és fer-ho amb el menor temps possible i al millor preu.