top of page

HOME STAGING

Sala de estar interior

La primera impressió és la que compta

Als anys setanta, als Estats Units va sorgir el concepte de posada en escena dels espais, per tal de fer-los atractius i que la gent se n’enamorés. L’objectiu era poder vendre o llogar els immobles amb més facilitat sobre la resta, destacant per la seva composició general i seduïnt als possibles compradors o llogaters.

Es tracta de treballar els espais de manera diferent que la decoració personal. El Home Staging, busca un estil ideal de revista, que agradi a tothom. Resaltar el millor de l’arquitectura, creant ambients neutres i despersonalitzats, però, al mateix temps còmodes i acollidors.

 

Utilitzo colors clars poc estridents. Busco fixar les bones sensacions de la primera impressió de molta gent. D’aquesta manera el públic en general ho capta molt ràpid i opta per quedar-se amb l’immoble visitat.

El Home Staging s’utilitza per vendre o llogar cases, pisos o locals. Però també serveix com a tàctica per acondicionar i realçar una habitació o apartament annex a casa teva que t’interessi llogar. No és necessària una gran inversió. La idea és fer-ho amb el menor temps possible i al millor preu.

bottom of page