top of page

INTERIORISME

Acogedora sala de estar

Estudis d'interiorisme autèntics

 

Com a interiorista et puc ajudar a aconseguir una bona distribució i planificar els teus espais. Treure el millor partit de l'espai si has d'estrenar nova vivenda, o si han sorgit canvis a la teva vida, i potser tens la necessitat de renovar-la i donar-li més apertura amb una reforma total, parcial o exprés. O si disposes d'un local comercial, i tens pensat obrir un negoci, adequar-lo o llogar-lo... opta pels meus serveis en projectes d'interiorisme.

És possible millorar les possibilitats de la llar i la productivitat de les persones optimitzant els espais. Actuo respectant la construcció i la seva essència original, detectant quins són els elements base que importen i conservant-los en el nou espai a definir.

En el projecte d'interiorisme, és a on més treballo la ubicació i dimensions del mobiliari específic per a cada estança, encara sense saber quin model de taula o llit hi anirà. Segons les teves necessitats delimitem les zones, així guanyem en utilitat i funcionalitat.

És fonamental treballar amb criteri estètic, alhora d'escollir els materials dels paviments, parets i sostres amb un fil conductor general. Obtenir sensacions agradables amb entorns còmodes i càlids, des del rebedor contemporani, passant per la cuina viscuda, el bany modern o el dormitori íntim. Aquestes són les meves prioritats a aconseguir per la teva llar. Un cop executat el planell definitiu, ja podré començar a treballar en la decoració i en el Feng Shui de l'espai per crear ambients amb el teu estil propi.

Fer que la teva casa es pugui convertir en el teu paradís, requereix el projecte de decoració. És aquí on ens divertirem vestint l'espai a través de la il·luminació, el mobiliari, el color, les textures, la tapisseria, cortines, catifes, quadres i objectes de decoració per a tu i al teu gust. Junts gaudirem de les últimes tendències decoratives, del Feng Shui i, de manera senzilla i subtil escollirem el millor per a tu.

L'interiorisme, la decoració i també el Feng Shui són disciplines complementàries que cerquen les solucions a les teves necessitats.

Posa't en contacte amb mi, si necessites d'un plantejament per la teva llar o negoci.

bottom of page