top of page

EL MEU ESTUDI A CASA

És al meu estudi a casa on dono forma als teus somnis i t’ajudo a millorar el teu confort. Hi faig projectes d’interiorisme, decoració, reformes integrals i estudis de Feng Shui. El Feng Shui és una filosofia oriental que és pot aplicar a tots els projectes d’interiorisme. És una eina per al benestar, que uneix l’essència de cada espai amb la persona que els habita.

 

Fusionant les meves dues vocacions: l’interiorisme i el feng shui, aconsegueixo que la teva llar, o lloc de treball, es converteixin en els teus racons favorits. La bellesa i la natura s’integren feliçment als teus espais privats o professionals i experimentes sensacions saludables i de benestar, dins d’un entorn ple d’harmonia.

La situació actual de confinament per la pandèmia del coronavirus fa que augmenti el treball des de casa. Els despatxos, oficines i estudis s’han hagut de reubicar. Jo et puc ajudar a cercar la millor ubicació del teu estudi a casa, com distribuir-lo acord a l’espai i a la teva pròpia personalitat i a l’activitat a què et dediques, amb eines pràctiques i decoratives.

 

Millorant el confort del teu entorn professional, milloraràs la teva productivitat, podràs aprofitar les noves oportunitats, sabràs prendre les millors decisions... i alhora, un aspecte important: aconseguiràs no envair la teva vida familiar construint el teu propi estudi-casa dins la teva llar.

 

O potser ets una empresa, i necessites canviar de local, reduir o ampliar el teu espai dedicat a despatxos-oficina. També et puc ajudar en aquests canvis, perquè els canvis són sempre per a millor.

 

Fes un pas més enllà amb mi. Obre’t a una millor vida, fent de la teva empresa o estudi-casa un lloc agradable i còmode per a treballar amb el sentit comú i la lògica de l’interiorisme i l’equilibri i l'harmonia del feng shui agafats de la mà.

CONTACTE / UBICACIÓ

Meritxell Interiors & Feng Shui

C/ Santa Creu, 15 (1er 3ª)

08348 CABRILS (Barcelona)

T. 616.545.657

meritxellinteriorsifengshui@gmail.com

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

¡Gràcies pel teu missatge!

bottom of page