top of page

MERITXELL

Des de ben petita ja observava la relació que existia entre els espais i jo. Les meves emocions canviaven quan movia o ordenava els objectes de la meva habitació.

Després de llicenciar-me en Història de l’Art a la Universitat de Barcelona, em vaig diplomar en Interiorisme per l’escola IADE de Barcelona. Durant els últims trenta anys m’he dedicat a la creació de projectes dels interiors i exteriors de les llars junt amb la venda de mobiliari.

La meva experiència m’ha demostrat que la meva intuïció infantil era certa: segueixo creient que la relació entre l’espai i les diferents estructures arquitectòniques, ubicacions dels mobles o les sensacions que ens arriben com els colors, olors, materials, formes o simbologia que formen l’entorn tenen una reacció real i única amb les persones junt amb totes les energies invisibles (geopaties, estrelles voladores) les quals també formen part del projecte.

Per tal de poder aplicar als meus projectes d’interiorisme aquesta experiència vaig decidir, apuntar-me a un curs de Feng Shui a Escuela Natural de Feng Shui a Barcelona.
 

qui soc 4
92288485_2894668583953035_19416981583922

Des de llavors no he deixat d’aprendre i profunditzar en aquest fascinant món. L’any 2016, vaig ser ponent de la conferència-comunicació “El Feng Shui y el Mueble” a la Universidad de Oviedo, en el marc de la celebració del I Congreso del Mueble Iberoamericano.

Actualment em dedico a buscar l’equilibri i la pau interior de les persones a tots els meus projectes d’interiorisme. Al mateix temps, potencio el millor de l’espai amb criteris de sostenibilitat pel planeta i la salut.

-    Respecto el medi animal i vegetal al màxim amb l’elecció dels materials, acabats i procedència.
-    Les cases i els espais queden encara més macos. I el més important, curo els espais i els torno més saludables, amb aquesta connexió amb la natura.
-    Ajudo amb solucions i consells després d’analitzar la casa o el lloc de treball dels meus clients i els hi milloro la seva vida en tots els aspectes en general.

 

bottom of page